Screening op
Glaucoom
Maculadegeneratie

Direct toegankelijk
Verwijzing huisarts wel gewenst

Volledige vergoeding
zorgverzekeraar,
géén eigen risico

Oogonderzoek
buiten het ziekenhuis

Eerstelijns oogcentrum
Voor alle oogklachten

Oogzorgpunt eerstelijns oogzorg

Werken bij Oogzorgpunt

Vacature Optometrist – uren in overleg

Oogzorgpunt is een vooruitstrevend oogzorgcentrum. In de regio Midden-Brabant werken het Elisabeth-Tweesteden ziekenhuis (ETZ), Zorggroep PrimaCura Huisartsenorganisatie, CZ, VGZ en Oogzorgpunt samen aan het verbeteren en vernieuwen van de eerste- en anderhalvelijns oogzorg. Door een uitstekende samenwerking met huisartsen en oogartsen kunnen we jou bij Oogzorgpunt een werkomgeving bieden waar je kan excelleren in je vak.

Op onze vestiging in Tilburg en Waalwijk zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een optometrist.

Ben jij een optometrist?
Dan bieden wij je een mooie kans bij Oogzorgpunt. Samen met ons ervaren team van optometristen en orthoptisten bouw jij als optometrist verder aan de ontwikkeling van de eerste- en anderhalvelijns oogzorg in de regio.
Je hebt zelfstandig spreekuur en werkt op verwijzing van huisartsen waarbij je je richt op onderzoek en diagnostiek. Je wordt ondersteund door klinisch ervaren optometristen.
Oogzorgpunt heeft goede contacten met oogartsen en huisartsen in de regio Tilburg – Waalwijk. Er zijn ruime mogelijkheden tot opdoen van klinische kennis en casuïstiekbespreking met de oogartsen.

Jouw profiel
• HBO-diploma optometrie.
• Registratie in het kwaliteitsregister paramedici (kwaliteitsgeregistreerd).

Je kunt zowel zelfstandig als in een teamverband werken en hebt een patiëntgerichte instelling. Patiënt-tevredenheid en hoge kwaliteit van dienstverlening zijn voor jou vanzelfsprekend. Het is van belang dat je je inzet voor nieuwe ontwikkelingen en je vakkennis bijhoudt. Je bent zelfverzekerd, straalt kennis en vertrouwen uit en bent representatief.

Interesse
Ben je enthousiast geworden en heb je een vraag neem dan contact met ons op door een email te sturen naar info@Oogzorgpunt.nl t.a.v. Karin Voorn.
Of solliciteer direct en stuur je CV met foto en motivatiebrief naar info@Oogzorgpunt.nl t.a.v. Karin Voorn.

MENU